DİYARBAKIR / YENİŞEHİR - Şehit Yunus Elaltunterin Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Okulumuzda kutladık.

Mrt

Çanakkale Zaferimizin 109. yılında Cumhuriyetimizin kurucusu, Anafartalar kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Çanakkale'nin ve istiklal mücadelesinin bütün kahramanlarını şükran ve minnetle anıyoruz. Onların aziz fedakarlıklarına layık olabilmek dileğiyle...

Ara

okulumuz tarafında yapılan deneme sınavında başarılı olan öğrencilerimiz ödülendirildi

Ara

okul Sporları atletizm yıldızlar kategorisinde il ikicisi olan öğrencimiz Bilal BAYRAMI ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederim

Ara

okul sporları hetbolda il ikincisi olan  öğrencilerimizi ve emeği geçen öğtetmenlerimizi tebrik ederim

Ara

Dilimizi zenginlikleri projesi kapsamında  en iyi cümle-afiş yarışmasında  okulumuzda birinci olan öğrencimiz N. BAYCENGİZ olmuştur.  Emeği geçen tüm öğretmenleri tebrik eder, öğrencimizede başarılar dilerim.

E TWİNNİNG DÜNYAYI DEĞİŞTİREBİLİRİM

OKULUMUZDA E TWİNNİNG ÇALIŞMALARI

Nis

okulumuz kayıt alanı içerisinde  okuma yazma bilmeyen  velilerimizle hafta sonu kursumuz devam etmektedir.

Velilerimize başarılar..